Tips bij het kiezen van een nieuwe cv-ketel

1.Kies een ketel met het juiste vermogen. Het juiste vermogen is afhankelijk van de ruimteverwarming die nodig is voor je woning.  Dit gedurende gans de dag.  Warmwaterproductie daarentegen vraagt maar enkele uren per dag. Overcapaciteit kan zorgen voor extra onnodig gasverbruik.                            … Lees verder »

Vloerverwarming Zoersel

Recentelijk hebben wij vloerverwarming geplaatst in een villa in Zoersel. Vloerverwarming is een complete en volwaardige verwarming. RMV SANITAIR uw specialist voor vloerverwarming plaatsen Turnhout.

Ventilatiesysteem D in nieuwbouw kiezen

Ventilatie in nieuwbouw is verplicht, kies ventilatiesysteem D. Ventilatiesysteem D in nieuwbouw kiezen. Ventileren en verluchten zorgt voor een gezonde lucht in je woning. CO2, vocht en schadelijke stoffen kunnen leiden tot gezondheidsproblemen. Het is dan ook noodzakelijk om continu te ventileren. In de nieuwbouw gaan we slim ventileren met terugwinning van energie. De huidige… Lees verder »

Waarom een waterverzachter installeren?

Dagelijks de kraan open draaien is zeer vanzelfsprekend voor ons. Water is heel gewoon en onmisbaar. Toch is waterbehandeling zeker geen overbodige luxe. Vele streken hebben te maken met hard of water dat teveel aan kalk bevat. Het is niet schadelijk voor onze gezondheid maar je kan er zeker iets aan doen. Installeer daarom een… Lees verder »