Ventilatiesysteem d laten installeren

Volgende de EPB normen is zowel bij nieuwbouw als renovatie een goede ventilatie wettelijk verplicht.Ventilatiesysteem D is een mechanische ventilatiesysteem waarbij verse lucht mechanisch naar binnen wordt gebracht en vervuilde lucht mechanisch wordt afgevoerd. Dit type ventilatie wordt vaak toegepast in woningen en gebouwen waar een hogere luchtkwaliteit vereist is. Het systeem bestaat uit verschillende… Lees verder »

Warmtepompboiler installeren

Een warmtepompboiler installeren is de oplossing voor de productie van sanitair warm water.  Het is een ideale energiebron; duurzame en gratis energie uit de omgevingslucht. Is je oude elektrische boiler aan vervanging toe?  Een warmtepompboiler is de ideale oplossing.  Het verbruik van een warmtepompboiler ligt 3x lager dan een traditionele elektrische boiler; maar ook lager… Lees verder »

Is je waterdruk te laag?

Is je waterdruk te laag? Wat kunnen we hieraan doen? In een appartementsgebouw hebben de bewoners van de bovenste verdiepingen nogal eens last van te weinig waterdruk.  Wanneer men wil douchen of een bad laten vol lopen komt er een slappe straal uit de kraan.  De waterdruk is de kracht waarmee water uit de kraan… Lees verder »

Tips bij het kiezen van een nieuwe cv-ketel

1.Kies een ketel met het juiste vermogen. Het juiste vermogen is afhankelijk van de ruimteverwarming die nodig is voor je woning.  Dit gedurende gans de dag.  Warmwaterproductie daarentegen vraagt maar enkele uren per dag. Overcapaciteit kan zorgen voor extra onnodig gasverbruik.                            … Lees verder »

Vloerverwarming Zoersel

Recentelijk hebben wij vloerverwarming geplaatst in een villa in Zoersel. Vloerverwarming is een complete en volwaardige verwarming. RMV SANITAIR uw specialist voor vloerverwarming plaatsen Turnhout.

Ventilatiesysteem D in nieuwbouw kiezen

Ventilatie in nieuwbouw is verplicht, kies ventilatiesysteem D. Ventilatiesysteem D in nieuwbouw kiezen. Ventileren en verluchten zorgt voor een gezonde lucht in je woning. CO2, vocht en schadelijke stoffen kunnen leiden tot gezondheidsproblemen. Het is dan ook noodzakelijk om continu te ventileren. In de nieuwbouw gaan we slim ventileren met terugwinning van energie. De huidige… Lees verder »

Waarom een waterverzachter installeren?

Dagelijks de kraan open draaien is zeer vanzelfsprekend voor ons. Water is heel gewoon en onmisbaar. Toch is waterbehandeling zeker geen overbodige luxe. Vele streken hebben te maken met hard of water dat teveel aan kalk bevat. Het is niet schadelijk voor onze gezondheid maar je kan er zeker iets aan doen. Installeer daarom een… Lees verder »