Veilige warmte is goed geïnstalleerd

Warmte staat centraal.
Wij zijn installateur van centrale verwarming regio Turnhout

Op zoek naar een installateur voor uw centrale verwarming die werkzaam is in de regio Turnhout.
Zeg hallo tegen RMV Sanitair, wij installeren al meer dan 20 jaar een passende centrale verwarming op maat van uw woning.

Wij begeleiden u in de wereld van verwarmingstoestellen en energiebeheer. Het aanbod en aantal merken in verwarming is vandaag de dag héél uitgebreid. We raden u aan om advies in te winnen van een professionele installateur in centrale verwarming.

Hernieuwbare energie: bespaar energie

De klassieke vorm van centrale verwarming maakt plaats voor fantastische mogelijkheden. Via warmtepompen en zonneboilers kan je hernieuwbare energie opwekken en meteen kosten besparen.
Vraag ons zeker naar de mogelijkheden en potentiële besparingen.

 

Vloerverwarming, condensatieketel of radiatoren

Wij staan garant om met jullie de juiste verwarmingstoestellen te kiezen. Radiatoren of vloerverwarming ? Van eenvoudige paneelradiatoren tot designradiatoren. Vloerverwarming daarentegen geeft je een behaaglijke en complete spreiding van de warmte. Een zalig aangenaam warm gevoel staat bij ons centraal. Een eigen smaak en stijl voor elke klant.
RMV Sanitair is tevens dé specialist in condensatieketels. Deze ketels zorgen ook voor zalig warm water waarbij u energie kan besparen.

Vrijblijvende offerte

Elke woonsituatie is uniek, gaande van nieuwbouw tot renovaties.
RMV Sanitair komt altijd ter plekke om een correcte en duidelijke offerte op te stellen.

Erkend als professionele gasinstallateur

We kozen voor een condensatieketel omwille van het lagere verbruik en de snelle terugverdientijd.  De praktische uitvoering verliep professioneel. De installatie werd afgewerkt volgens de regels van de kunst.  Wij kozen voor RMV Sanitair omwille van de positieve mond-tot-mond reclame en de correcte prijszetting.

Diels – Oud-Turnhout

Het leek alsof de werken en plaatsing voor hen persoonlijk waren. Het is duidelijk te merken dan men heeft te doen met vakbekwame personen qua kennis en uitvoering.  Het is dankzij RMV Sanitair dat er een condensatieketel is geplaatst.  Tot mijn grote vreugde is mijn portemonnee er ook gelukkig mee.

Jacobs – Arendonk

Vrijblijvend Offerte Nodig?
Contacteer ons