En we begeleiden je met de nodige premies!

Installateur van warmtepompen
en zonneboilers regio Turnhout

Installateur van warmtepompen

Wij zijn installateur van warmtepompen in de regio Turnhout en ver daarbuiten. Hernieuwbare energie is kiezen voor een zo laag mogelijk e-peil en laag energiefactuur met een hoog rendement. In tijden van ongelofelijke gasprijzen is een overstap naar warmtepompen te overwegen. Voor nieuwbouw is het -op dit moment- een voor de hand liggende reden.

Type warmtepompen

De keuze van de juiste warmtepomp wordt bepaald door een warmteverliesberekening. Er zijn diverse types warmtepompen: bodem-waterwarmtepomp of geothermische warmtepomp, lucht-waterwarmtepomp, water-waterwarmtepomp of lucht-luchtwarmtepomp. Uiteraard we bekijken samen met jouw welke warmtepomp geschikt is.

Sowieso is het belangrijk dat je woning al goed is geïsoleerd.
Een warmtepomp is ideaal voor bijvoorbeeld vloerverwarming, waarbij m’n bij lage watertemperatuur voldoende warmte kan afgeven. Dit geeft de meest comfortabele warmte. En warmtepomp kan ook gebruikt worden om het sanitair water te verwarmen; mogelijks door een externe boiler.

 

 

Premies

Het installeren van een warmtepomp is een investering die op termijn zeker gaat opbrengen. Tijdens deze energiecrisis zelfs sneller dan gepland. De overheid stimuleert deze investeringen met een rezem aan maatregelen op verschillende niveau’s. Bijvoorbeeld: in woningen – voor woningen van minder dan 10 jaar – wordt BTW-tarief verlaagd van 21% naar 6% tot en met 31 december 2023. RMV Sanitair begeleidt je doorheen deze administratie zodat je het onderste uit de kan zal krijgen.

Links: Website Vlaanderen

Koelen met warmtepomp

Jawel, een warmtepomp kan een huis ook koelen. Dus je hebt geen extra airco nodig, geen grote grijze bak aan je gevel om je huis te verkoelen. Met de stijgende temperaturen is een warmtepomp die ideale combinatie met koelen en verwarmen.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is transparant van A tot Z: van offerte tot installatie. Wij komen altijd ter plaatse om uw woonsituatie te bekijken en de meest optimale hernieuwbare energie oplossing voor te stellen.

 

 

Foto’s van RMVSanitair realisaties

We werken met deze topmerken

Vrijblijvend Offerte Nodig?
Contacteer ons