Meer dan 20 jaar ervaring

RMV is Rudi Meeuws
Specialist in sanitair en verwarming

 

Zaakvoerder Rudi Meeuws van RMV Sanitair is al meer dan 20 jaren actief als installateur van sanitair en verwarming. RMV Sanitair staat garant voor het leveren van kwaliteit met een persoonlijke benadering.

Vraag gerust rond: in de regio Turnhout en ver daarbuiten staat Rudi bekend als dé sanitair installateur.

Onze werkwijze: meedenkend, transparant & duidelijk
We bezoeken steeds de locatie om een zo duidelijk mogelijk beeld te hebben van de huidige en toekomstige woonsituatie. Wij luisteren naar de wensen van de klant en denken pro-actief mee met de aanpak van uw plannen en investeringsbudget.

Onze offertes zijn daarom ook altijd gedetailleerd, vrijblijvend én eerlijk van prijs. U staat achteraf nooit voor verrassingen.

Kwaliteitsmerken en duurzame materialen
RMV Sanitair werkt met duurzame materialen van gekende leveranciers. Hierdoor heeft u een veelzijdige keuze tussen kwaliteitsvolle materialen en merken.

Heeft u nog vragen over sanitaire werken of verwarming?
Vraag Rudi van RMV Sanitair voor een eerlijke offerte.

We hebben onze toilet laten vernieuwen, alsook nieuwe leidingen laten leggen in de keuken. Zeer tevreden en alle afspraken netjes nagekomen. Een aanrader, sowieso.

Dave Loodts – Retie

Enorm tevreden.  Ook voor het eerlijke antwoord bij onze vraag over een kapot binnenwerk van het toilet.  Wij komen zeker terug als we een loodgieter nodig hebben.

Van Wymeersch – Turnhout

Vrijblijvend Offerte Nodig?
Contacteer ons