Verwarmingsketel vervangen? RMV installeert moderne condensatieketels

Is je verwarmingsketel aan vervanging toe? Of ben je op zoek naar een CV-installateur voor een nieuwbouw of project? Rudi Meeuws (RMV) installeert moderne condensatieketels van A-merken in de ruime regio rond Turnhout. Vraag eenvoudig een offerte aan. Je krijgt snel een antwoord.

Bekijk hier onze ⭐⭐⭐⭐⭐ reviews op Google

Waarom kiezen voor een nieuwe condensatieketel?

Moderne condensatieketels behalen veel hogere rendementen dan oudere toestellen. De ketels zijn zuiniger en erg betrouwbaar. Daarbij komt nog dat ze vaak compact zijn én minder geluid maken. Veel voordelen dus!

Keteladvies op maat

Het aanbod verwarmingsketels is groot. Wat is de ideale ketel voor jouw woon- en werkbehoeften? Welk vermogen is nodig? Welk volume moet verwarmd worden? Heb je vloerverwarming? Verwarmt de ketel ook het water? Zijn er andere aanpassingen aan je verwarmingssysteem die kosten kunnen besparen? Welk merk geeft je de beste garanties? De mogelijkheden zijn enorm.

Wij geven daarover graag advies. We vinden een goede oplossing die past bij jouw situatie.

Vrijblijvend contact opnemen?

Voor advies, offerte of een vraag? Doen!

  • Geef ook uw adres door indien we ter plaatse moeten komen.

Ook voor onderhoud & service

Verwarmingsketels hebben onderhoud & service nodig. Ook daarvoor kan je terecht bij RMV. Voor het wettelijke periodieke onderhoud, maar ook voor onverhoopte problemen tijdens het gebruik.

Waarom kiezen voor Rudi Meeuws?

Waarom kiezen voor Rudi Meeuws als installateur voor je nieuwe ketel?

  • Veel tevreden klanten. Bekijk hier onze ⭐⭐⭐⭐⭐-reviews op Google.
  • Duidelijke en gratis offerte.
  • Installatie volgens de regels van de kunst & service achteraf.
  • Meer dan 20 jaren ervaring met verwarmingstechnieken.
  • Wij werken enkel met betrouwbare merken (Vaillant, Bosch …).
  • Actief in jouw regio: vanuit Oud-Turnhout installeren we ketels in de ruime regio rond Turnhout. Zoek je dus een ketel in Arendonk, Geel, Lille, Malle of een plaats in de buurt? Wij kunnen helpen

Onze tevreden klanten

We kozen voor een condensatieketel omwille van het lagere verbruik en de snelle terugverdientijd.  De praktische uitvoering verliep professioneel. De installatie werd afgewerkt volgens de regels van de kunst.  Wij kozen voor RMV Sanitair omwille van de positieve mond-tot-mond reclame en de correcte prijszetting.
Diels – Oud-Turnhout

Wij hebben een condensatieketel en radiatoren laten installeren; in combinatie met vloerverwarming. Ze spraken met kennis van zaken. Alles verliep volgens een goede uitvoering en zoals afgesproken.

Kox – Turnhout

Vraag, offerte of plaatsbezoek?

Een concrete vraag, wil je een richtprijs of meteen een gedetailleerde offerte?

Contacteer ons. Dat gaat snel met het contactformulier.