Reviews

Vakman, stipt en correcte prijs!

Marina Schellekens

Goede service, aangename communicatie. Alles wordt correct en duidelijk opgemaakt. Heel tevreden.

Jesse .Van den Eynden

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Wannes Eerdekens

Fijne samenwerking ,goed werk geleverd

Michel Stessens

Service: Boilerinstallatie
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Veronique Appelen

Vervangen van verwarmingsketel, die werd afgekeurd. Om offerte op te maken een duidelijke, volledige en professionele uitleg over hetgeen diende te vervangen en waarom. Duidelijke afspraak wanneer de herstelling kon uitgevoerd worden, waaraan ook werd gehouden. De vervanging zelf is snel, professioneel en netjes uitgevoerd, met een duidelijke verhoging van het comfort in de woning (de vermindering in verbruik heb ik nog niet kunnen nagaan)

Jos Vermeylen

Vakman en vriendelijk persoon , man van zijn woord👍installatie netjes geplaatst 👍

Patrick Segers

Betrof plaatsing waterontharder.
Wij zijn als nieuwe klant zeer tevreden van deze fijne samenwerking. Correcte afspraken, duidelijke en vakkundige uitleg, eerlijke offerte en zeer propere uitvoering der geleverde werken. Een aanrader!

Johan Van den Heuvel

RMV heeft onlangs een nieuwe en energiezuinige gascondensatieketel bij ons geïnstalleerd, en we zijn buitengewoon tevreden van zijn werk. De installatie werd in slechts één dag voltooid, zoals we vooraf hadden afgesproken. Alles was keurig afgewerkt, en de ruimte werd na afloop weer schoon achtergelaten. Bovendien bleef de prijs zoals overeengekomen. RMV toonde zich een betrouwbare, correcte vakman en bood uitstekende service. Wij zijn erg blij met zijn diensten en zouden hem zeker aanbevelen!

Meeuws Nancy

Zeer vriendelijk, snel en vakkundig geholpen

Jothi Hermans

Heel tevreden over de uitgevoerde werken en samenwerking.  Ons waterverbruik is effectief gedaald met de nieuwe toiletten.

 

Van Doorn – Turnhout

Wij zijn heel tevreden over je service en installatie. We zouden je zeker aanraden.  Zeer vriendelijke en vlotte service.

Hermans – Turnhout

Enorm tevreden.  Ook voor het eerlijke antwoord bij onze vraag over een kapot binnenwerk van het toilet.  Wij komen zeker terug als we een loodgieter nodig hebben.

Van Wymeersch – Turnhout

We hebben onze toilet laten vernieuwen, alsook nieuwe leidingen laten leggen in de keuken. Zeer tevreden en alle afspraken netjes nagekomen. Een aanrader, sowieso.

Dave Loodts – Retie

We kozen voor een condensatieketel omwille van het lagere verbruik en de snelle terugverdientijd.  De praktische uitvoering verliep professioneel. De installatie werd afgewerkt volgens de regels van de kunst.  Wij kozen voor RMV Sanitair omwille van de positieve mond-tot-mond reclame en de correcte prijszetting.

Diels – Oud-Turnhout

Het leek alsof de werken en plaatsing voor hen persoonlijk waren. Het is duidelijk te merken dan men heeft te doen met vakbekwame personen qua kennis en uitvoering.  Het is dankzij RMV Sanitair dat er een condensatieketel is geplaatst.  Tot mijn grote vreugde is mijn portemonnee er ook gelukkig mee.

Jacobs – Arendonk

Wij hebben een condensatieketel en radiatoren laten installeren; in combinatie met vloerverwarming. Ze spraken met kennis van zaken. Alles verliep volgens een goede uitvoering en zoals afgesproken.

Kox – Turnhout

Hun offerte was duidelijk en alles stond erop en er is niets uitgeweken. Offertebedrag was het eindbedrag. De eindafwerking was proper, volledig, netjes en alles opgeruimd.

Fam. Snijder – Turnhout